Sponsor van de week | Hmedia360

Sinds mei 2015 mag ik mezelf “Google Streetview trusted fotograaf” noemen, maar Hmedia doet nog veel meer op het gebied van PR en communicatie.

Sponsor van de week | Hmedia360
Sparta Nijkerk Prikbord

Dienstverlening van het bedrijf en onderscheidend vermogen

We maken foto's, video's, advertenties, drukwerk, spandoeken en roll-upbanners en daarnaast ben ik 112-journalist en uitgever. ‘De markt met een glimlach’ is ons eigen unieke weekmarktconcept en daarnaast ben ik actief voor citymarketing Nijkerk en de Nijkerkse ondernemersvereniging. Kortom, “nee” verkoop ik niet. Voor wat we zelf niet kunnen aanbieden vinden we altijd een oplossing bij één van de relaties uit het uitgebreide netwerk dat we in de loop van de jaren hebben opgebouwd.

Sparta Nijkerk Prikbord

Reden lid van BCSN

Mijn lidmaatschap van de businessclub loopt al sinds 2002, met een kleine tussenpoos na de brand bij Sparta Nijkerk. Zelf heb ik altijd aan waterpolo gedaan bij Flevo in Nijkerk, maar ik kom van jongs af aan ook al bij voetbalvereniging Sparta Nijkerk, want mijn oudere broer speelde in het eerste elftal. Dan hebben we het over de tijd dat Sparta Nijkerk nog op het oude hoofdveld speelde en de kantine zo'n beetje stond waar nu de tribune staat. Lid zijn van de businessclub is vooral leuk en een gezellig uitje. Zaken doen bij de businessclub is voor mij geen doel op zich, maar het is altijd mooi meegenomen als er zich kansen voordoen.

Sparta Nijkerk Prikbord

Voordelen / ervaringen BCSN en is er sprake van een “wij-gevoel”?

Natuurlijk gaan we met z'n allen fanatiek voor de drie punten als ik kom kijken, maar ik laat mijn weekend niet verpesten als het een keertje tegen zit. Ik weet dat anderen daar anders over denken, maar uiteindelijk is het maar een spelletje.
Als het gaat om het wij-gevoel stel ik voor dat wij als sponsoren samenwerken als het gaat om het buffet dat na afloop van een wedstrijd bij de businessclub klaar staat. Voor een eenmansbedrijf is het een flinke uitgave om dat buffet te sponsoren, zoals wij enkele jaren hebben gedaan. Vaak komt het daarom uit op steeds dezelfde bedrijven die sponsoren. Laten we samenwerken met meerdere bedrijven door de kosten te delen. Interesse? Klamp mij maar aan dan gaan we samen een heerlijk buffet regelen!

Sparta Nijkerk Prikbord

Wat merk je van de Corona-virus situatie in je bedrijf?

Bijzondere gebeurtenissen zoals de coronatijd triggeren mij. Zakelijk kijk ik dan vooral naar wat wél kan en niet naar wat er niet meer kan. Het gaat te ver om hier in dit interview uitgebreid op in te gaan, want dan is de pagina zo gevuld. Maar kort samengevat hebben we sommige dingen niet kunnen doen, maar heel veel andere dingen wel. Ondanks de coronacrisis was 2020 voor ons zeker geen slecht jaar.

Sparta Nijkerk Prikbord

Wat denk je dat de vooruitzichten zijn voor je bedrijf?

Hmedia360 is ooit per ongeluk ontstaan zonder een doel voor de toekomst. Dat klinkt misschien niet heel professioneel, maar het werkt voor mij wel prettig. Vaak heb ik geen idee wat er volgende week op het programma staat en dat houdt het leuk voor mij.

Kan de BC je hier op een of andere manier bij behulpzaam zijn?
In de loop der jaren hebben wij werk gekregen vanuit het netwerk van de BCSN. Niet omdat we daar specifiek naar op zoek waren, maar omdat we er al pratend onder het genot van een hapje en een drankje achter kwamen dat we zakelijk wat voor elkaar konden gaan betekenen. Nu maar hopen dat die middagjes Sparta Nijkerk snel weer de normaalste zaak van de wereld zijn.

Sparta Nijkerk Prikbord

Mening over Sparta Nijkerk Prikbord

Wij zijn lid van diverse netwerken en allemaal hebben ze wel iets bedacht in deze tijd. Heel goed dat er initiatieven zijn, maar voor ons heeft het geen toegevoegde waarde gehad.

Heb je een doel/wens die wilt delen met de andere sponsoren met het oog op toekomst?
Sparta Nijkerk is intussen zo groot, dat je het in sommige opzichten kunt zien als een bedrijf. Binnen zo'n bedrijf is het belangrijk dat je iedereen blijft waarderen. Alle klussen die geklaard worden zijn belangrijk, van klein tot groot. Ook voor de BCSN. Of je nu over de brug komt met een grote zak geld of in natura iets doet voor de club, het zijn al die bijdragen samen die maken dat het goed blijft gaan.

Sparta Nijkerk Prikbord

Wil je zelf nog van de gelegenheid gebruik maken om iets kenbaar te maken?

Als de gasten van de BCSN zich tijdens een wedstrijd of in de rust afvragen waarom ik op mijn telefoon zit te loeren: sinds jaar en dag verzorgt Hmedia360 de presentatie op de drie tv-schermen in de BC. Met mijn smartphone bedien ik de informatie over wie de buffetsponsor is, wat de actuele stand van de wedstrijd is en welk nawoord er op de schermen verschijnt.
Verder hoop ik voor iedereen die Sparta Nijkerk een warm hart toe draagt dat we een mooi en zorgeloos seizoen 2021/2022 krijgen.