Sponsor van de week Midland Tours

Midland Tours van eigenaren Roel Arends en Gijs Beijers is een touringcarbedrijf en reisbureau en tevens onze vaste partner voor het vervoer naar de uitwedstrijden van het 1e elftal.

Sponsor van de week Midland Tours
Sparta Nijkerk Prikbord

Midland Tours

Iedere groep of organisatie kan bij Roel en Gijs terecht voor de huur van een touringcar.
Desgewenst organiseren ze een complete dagtocht of vakantiereis.
Door de jarenlange ervaring zijn er veel connecties ontstaan in binnen- en buitenland wat het organiseren van reizen aangenaam en makkelijker maakt.
Wanneer er vraag is naar een bestemming of activiteit die nog niet bekend is binnen Midland Tours onderzoekt het team graag de mogelijkheden.
Met een klein vast team organiseert Midland Tours de reis van A tot Z. Hierdoor kunnen zij de juiste kwaliteit van een reis, bedrijfsuitje of ander vervoer garanderen aldus Gijs.

Door ons lidmaatschap met de BCSN hopen we op meer gezellig contact met andere (lokale)ondernemers.
In ons eerste jaar dat we lid zijn bij de Businessclub waren de activiteiten maar van korte duur, Corona gooide aardig roet in het eten laten we maar zeggen.
Maar ook in deze paar maanden hadden we het iedere week wel een paar keer over ‘we spelen uit of thuis’.
Thuis betekend de mogelijkheid van bezoek aan de wedstijd en het gezellige middagje Sparta’’. In het geval van ‘uit spelen’ rijden wij het eerste elftal met onze touringcar naar de tegenstander.

Sparta Nijkerk Prikbord

Corona

Wat ons drukste jaar ooit had moeten worden werd met de komst van het corona virus een tijd van annuleren en verplaatsen. Onze net nieuw aangeschafte touringcar stond stil en we moesten zelf andere werkzaamheden zoeken. Dit lukte in het openbaar vervoer en in de transport sector. Wij mochten vaak wel rijden met de touringcar alleen alle bestemmingen waar we naar toe gaan waren dicht.
Met de vele vaste klanten regelmatig contact gehouden en blijven hopen op de tijd dat we weer op pad kunnen!

Sparta Nijkerk Prikbord

Vooruitzichten

De eerste boekingen staan inmiddels in de agenda. Veel mensen en groepen hebben weer heel veel zin om weg te gaan.
Zowel dagtochten, school- en vakantiereizen staan inmiddels geboekt.
Ook veel bedrijven tonen weer belangstelling voor activiteiten. Door het vele thuiswerken zien collega s elkaar minder vaak en is er vraag naar een gezellige dag met elkaar.
Hopelijk blijft de daling van besmetting doorgaan en komt het ‘normale ‘leven weer terug.

Sparta Nijkerk Prikbord

Midland Tours en Sparta

Doordat wij het eerste elftal naar de uitwedstrijden rijden hebben wij elke week een Sparta feestje.
Tijdens de thuiswedstrijden hopen we weer op het gezellige tijd met de andere leden van de BCSN. Wij doen ons werk met veel passie en plezier en dat verneem je tijdens deze informele middagen ook bij de andere leden.
Tevens hebben we de samenwerking tussen ons bedrijf en Sparta Nijkerk onlangs verlengd.